مشاوره حقوقی رایگان - کوتاهی قد در رانندگی

سلام وعرض خسته نباشی من رفتم ثبت نام رانندگی کردم و قدم 140 است ‌رفتم پیش چشم پزشک رانندگی به من گفت قد تو کوتاه است ‌ممکن هست افسر قبول نکنه باید بری شهرک آزمایش وممکن است افسر قبول نکه ومحدویت رانندگی داری میخواستم بپرسم این درسته؟

پاسخ ها :

محدودیت رانندگی در صورت کوتاهی قد گواهینامه در صورت کوتاهی قد محدودیت رانندگی گواهینامه