مشاوره حقوقی رایگان - تفکیک اراضی

با سلام
برای تفکیک ملک خودم(که به طور قانونی ساختمان احداث کرده ام یعنی هم پروانه و پایان کار دارد) از سند مادر شهرداری با استناد به ماده 101قانون شهرداری ها می گوید باید کل زمین همزمان تفکیک و همزمان قدرالسهم شهرداری پرداخت شود.لازم به ذکر است که هیچ کدام از کسانی که در این سهم دارند برای تفکیک سهم خود اقدام نمی کنند.مالک شش دانگ هم اقدام به تفکیک نمی کند.در ضمن ملک ارثی است.
راهی برای برون رفت من از این مشکل وجود دارد؟
سپاس از راهنمایی شما

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

وقتی وراث همکاری نمی کنند باید از طریق د ادگاه تقسیم را بخواهید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نیاز به بررسی مدارک و مستندات مربوطه است.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق دادگاه باید درخواست افراز و فروش شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام جهت اظهارنظر دقیق حقوقی نیاز به بررسی جزئیات ملک میباشد