مشاوره حقوقی رایگان - انبارداری و قاچاق کالا

با سلام
بنده انباردار در منطقه ازاد انزلی هستم و دارای مجوز فعالیت قانونی و تمام محموله های ورودی به انبار ما از سوی گمرک ترخیص و وارد انبار میشود.
اخیرا محموله ای که مجاز بوده از انبار خارج و بجای توزیع در منطقه در استان قم توقیف شده است.
راننده برای رهایی خود مستقیما از بنده شکایت کرده در دادگاه انقلاب تا صاحب کالا را معرفی کنم. بنده هیچ نقشی نداشته ام و فقط انباردار بوده ام و از مقصد بار ها اطلاعی ندارم اکنون راهکار چیه

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در دادگاه می توانید دفاعیات خود را مطرح کنید.