مشاوره حقوقی رایگان - انبارداری

سلام نزدیک 2 سال هست انباردار شرکت ساختمانی هستم و هیچ گونه تغییر و تحولی نبوذه.به سیستم انبار ایراد گرفتم چرا که ورودی انبار توسط افرادی در دفتر مرکزی ثبت میشد بی انکه بنده اطلاعی از نحوه ورود داشته باشم و فقط مصرف توسط من ثبت میشد ضمن اینکه یک نماینده تام درصد انبار داشتن که ایشون بارنامه وروذ اجناس را بدون امضای بنده ثبت و تحویل مینمود برای مدتی مرخصی رفتم درصد غیاب بنده قفل انبار شکسته و به گفته شمارش انبار کردند..اقلامی که همان نماینده تام تحویل و امضا کرده بود را اعلام کسری کردن و نه تنها جلوی حقوق من رو گرفتن بلکه ادعای قضایی نمودن

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

همان اول نباید قبول می کردید حالا هم همین حرفها رابه قاضی بگو بخصوص شکستن قفل

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در هرصورت مدعی باید طبق قانون ادعای خود را ثابت کند

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

ادعای قضایی شفاف نکردید که آیا ایشان دادخواست حقوقی مطرح یا شکایت کردن کدام یک یا اینکه صرفا یک ادعای شفاهی بوده است باید شفاف سازی کنید تا به بررسی دقیق برسیم

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورت شکایت می توانید در دادگاه دفاعیات خود را مطرح کنید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
تمام توضیحاتی که شما دادید در حد یک ادعا است. شما باید برای تمام این ادعاهای خود ادله و مدرک محکمه پسند جمع آوری کنید تا بتوانید بر اساس آنها حق خود را در دادگاه به اثبات برسانید تا حقوقی از شما ضایع نشود.