مشاوره حقوقی رایگان - سلام شخصی با چاقو به ماشینم و خودم حمله کرد

سلام چند روز پیش ساعت 10 شب یه موتوری پیچید جلوم بهش بوق زدم فوش داد بعدشم از موتور پیاده شد منم پیاده شدم از ماشینم با سنگ زد شیشه ماشینم رو شکست وقتی خواستم جلوش رو بگیرم چاقو کشید چون 2نفر بودن من ماشین رو گزاشتم فرار کردم ولی تونستم پلاک موتور شونو بگیرم میخواستم راهنمایی کنید برم اقدام کنم فایده داره یانه ممنون

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در صورتی که آن حوالی دوربین مدار بسته موجود باشد و یا سایر دلایل و مدارکی در این خصوص دارید از این افراد شکایت نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با عنوان تخریب و قدرت نمایی با چاقو شکایت کنید.