مشاوره حقوقی رایگان - معامله ملک موروثی

با سلام و درود
خریداری داریم،
برای فروش ملک موروثی کلنگی56 ساله که سند تفکیکی تک برگ برای 4پسر و یک دختر وسهم 1٫8مادر دارد
اما با عدم رضایت یک پسر که احتمال به یقین محجور (پارانویید) است روبه رو شدیم
حال برای انتقال سند های ورثه راضی و سهم مادر
شرایطی چگونه است ؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما میتوانید سهم خود را بفروشید و انتقال بدهید یا

یا شما میتوانید دادخواست دستور فروش مال مشاع را مطرح نمایید تا ملک در مزایده فروخته شود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق دادگاه اقدام نمایید برای محجور قیم معین می شود و سایر اقدامات را می توانید انجام دهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با اخذ گواهی عدم افراز دادخواست فروش مال مشاع بدهید.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شما سهم خود را بفروشید وبرای برادرتان قیم بگیرید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام تعیین قیم و رضایت دادستان لازم است

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

محجور بودن شخصی نیازمند اثبات است که اثبات محجوریت نیز باید با توجه به معاینات پزشکی قانونی به عمل آید