مشاوره حقوقی رایگان - تخلیه ملک

من پارسال یه خونه خریدم مستاجر داشت بخاطراینکه خانموش بارداربودگفت نمیتونم جابه جابشم بعدش پشت صحفه قولنامه واگذارشد به اسم بنده شدالان هم داره وقتش تموم میشه بهش یه ماه جلوترگفتم بهش خودم میخوام بیام بشینم نصف پولش هم بهش دادم برای خونه پیداکنه میخوام بدونم میتونم تخلیه فوری بگیرم

پاسخ ها :

سحر  دريابر

سرکار خانم سحر دريابر :

در صورتیکه نیاز شخصی داشته باشید میتونید دستور تخلیه فوری را از دادگاه بخواهید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

سلام اگر رابطه استیجاری با شما داشته باشد و مطابق قانون روابط موجر و مستاجر باشد بله و الا خیر

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بلی ولی برای اول سال آینده تخلیه می کنند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله شما و فروشنده باید
بعد از اتمام مدت قرارداد ، دادخواست دستور تخلیه فوری را در شورا مطرح نمایید و رای به تخلیه صادر خواهد شد