مشاوره حقوقی رایگان - دریافت کفالت مادر

سلام وقت شما بخیر ببخشید یه سوال داشتم در رابطه با همکاری نکردن در دادن شناسنامه
بنده برای دریافت کفالت مادرم نیاز به شناسنامه برادر ناتنی خودم دارم برای کپی صفحات شناسنامه اما برادر من شناسنامه‌ اش رو به بنده نمیده باید چه کاری انجام داد؟ ممنون میشم جواب بدید.

پاسخ ها :

مرتضی مرادیان

جناب آقای مرتضی مرادیان:

سلام
از ارگان یانهادمربوطه تقاضای استعلام از ثبت احوال رو برای مشخصات سجلی برادر انجام بدین

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می توانید درخواست استعلام از ثبت احوال داشته باشید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

نمی‌توان ایشان را الزام کرد از اداره نظام وظیفه پیگیری کنید و حل مشکل را جویا شوید