مشاوره حقوقی رایگان - سوال حقوقی

باسلام ضامن شخصی شده ام که با دیر کرد اقساط خود را پرداخت میکند وفقط با ی دیر کرد قسط به مبلغ یک میلیون تومان کارمند بانک حساب من را مسدود و یارانه را هر ماه برداشت میکند ایا راه کار قانونی است یا اون کارمند لج بازی میکنه

پاسخ ها :

برداشت از حساب یارانه ضامن وام مسدودی حساب یارانه ضامن وام مسدودی حساب ضامن وام ضامن وام ضامن