مشاوره حقوقی رایگان - شرکت نکردن در کلاس های دادگاه

سلام
من به جرم توهین به رهبری به شش ماه حبس تعلیقی محکوم و باید در کلاس هایی آوای توحید شرکت کنم. میخواستم بدونم اگر در این کلاس ها شرکت نکنم آیا مجازات در پی دارد؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله اگر شرکت نکنید مجازات حبس اجرا می شود.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

فعلا کژدار و مریز شرکت کن عفو 22 بهمن شاملتان می شود

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام اگر شرکت نکنید تعلیق شما منتفی و میرید زندان مستقیم

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام می بایست پرونده شما مطالعه شود اما در صورتی که مجازات تعلیق شده باشد در صورت عدم شرکت مجازات شما جاری می گردد

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

در متن حکم شما قید شده است که در صورتی که شرایط تعلیق را رعایت نکنیدمیزان حبس ای که در حکم قید شده است را باید تحمل کنیم