مشاوره حقوقی رایگان - توقیف اموال بابت مهریه

با سلام بنده اموال همسر خود را توقیف نمودم بایت مهریه ایشان با معامله صوری با قولنامه عادی که در دفتر مشاور املاک هم ثبت نشده و مابین خود و تایپی ، اقدام به فروش اموال خود به برادر و خواهر شوهر خود یکی قبل تاریخ توقیف زده تاریخش و تاریخ یکی رو بعد تاریخ توقیف زده است اموال ایشان دو طبقه ساختمان که گچاری مانده، رو با قولنامه صوری 3 دانگ از ساختمان دوطبقه خود را با مبایعه نامه بین خودشان به تاریخ قبل از تاریخ توقیف به برادر انتقال داده است و الان برادر ایشان به من شکایت فرستادن که 3 دانگ حیاط ایشان را که توقیفی از اداره ثبت بایت مهریه آزاد کنم الان آیا رای به نفع بنده صادر می شود؟ و بنده مغازه ایشان راهم توقیف نمودم ولی ملک مغازهها در اداره ثبت توقیف شده چون ملک دارای سند است ولی سرقفلیها اکثرا به صورت مبایعه نامه هستند 3 دانگ از سرقفلی خود را به خواهرش در تاریخ توقیف ملک های مغازه فروخته است ایا با شکایت بنده برا بطلان معامله سرقفلی رای یه نفع بنده صادر می شودو مهریه از بابت سرقفلی به من تعلق می گیرد ؟ ایا باید برای توقیف سرقفلی از دادگاه اقدام میکردم چون دارای سند رسمی نیست توصیح این که شوهر بنده نسبت به قیمت گذاری اموال خود از اداره ثبت اقدام نموده که در نظر کارشناس ثبت به سرقفلی ایشان هم اشاره

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نیاز به بررسی مدارک و اسناد مربوطه است.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اظهارنظر مستلزم بررسی مدارک و مستندات است...

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.