مشاوره حقوقی رایگان - رفتن درب منزل همسایه به قصد دعوا

سلام و وقت بخیر . سوالی داشتم از محضر شما بزرگواران . درکوچه محل سکونت ما یک خانواده ای زندگی میکنن که حدود یکسال هست برای زندگی به این کوچه آمده اند. آنها اکثر اوقات خودروی خود را جلوی درب منزل ما و حتی بقیه افراد کوچه پارک مینمایند حتی وقت پیش اومده که مثلا امروز خودروشان را مقابل درب منزل ما پارک نموده اند و فردا شب ماشین را از جلوی درب منزل ما برداشته اند. دوسه باری پیش امده که پدرم شخصا به این اقای همسایه جهت پارک نکردن خودرویشان جلوی درب منزل ما تذکر داده اند. بار آخر حدودا دوماه پیش بود که پدرم به درب منزل آنها رفت و به همسر این اقا گفت لطفا بیایید خودرویتان را ازجلوی درب منزل ما بردارید من خودم میخام پارک کنم. خانوم این اقا اومدن جلوی درب و گفتن مگه شما کوچه را خریدی؟ببر جای دیگ پارک کن شما اینهمه جا هست. در صورتیکه اخلاق پدرم به گونه ای است که هیچوقت مزاحمتی از جهت پارک خودرو برای ساکنین کوچه نداشته اند. خانوم این اقا به حالت متکبرانه آمدن پایین و خودرو را برداشتن و به حالت تهدید به پدر من گفتن شب به شوهرم میگم بیاد در خونتون باهات صحبت کنه. این اقای همسایه شب با یک آقای دیگه که اول برای ما ناشناس بود و بعد متوجه شدیم این اقا باجناق اقای همسایه است همراه با همسرانشان به درب منزل ماامدن و زنگ زدن ما درب را باز نکردیم این دوتا اقا با لگد به درب منزل میکوبیدن که ناگهان در باز شد و اومدن داخل حیاط.حتی قفل در خانه ما شکست.(دوربین مداربسته همسایه مجاور حادثه آن شب را ضبط نموده است) پدر من شکایت کردن از این دو نفر و فیلم حادثه ان شب را ضمیمه پرونده کردن اما قاضی پرونده بدون اینکه حتی جلسه دادگاهی برای ما برگزار کنند پرونده را رد کردن و قرار منع تعقیب صادر کردن. اما به ما مهلت 10 روز برای اعتراض دادن. مجدد اعتراض گذاشتیم روی این پرونده و حتی برای پرونده وکیل گرفتیم. حال مدت یک هفته گذشته که از سامانه عدل ایران برای پدرم پیامک امده که اعتراض به قرار دادسرا شما به فلان شماره پرونده در شعبه 1 ثبت گردید و هیچ پیامک دیگه ای نیومده فعلا. حال سوال من از شمااین است اکنون با گذشت مدت یک هفته از این پیامک که برای ما آمده ایا برای طرفین پرونده ما هم پیامک رفته که انها متوجه شوند اعتراض پرونده ما ثبت شده؟
در ضمن ناگفته نماند که همسران این دو اقا دقیقا بعد از زمانی که شکایت اول ما (شکایتی که رد شد) به دستشان رسید از پدر من شکایت کردن که این اقا اومد در خونه ما و به ما فحش داد.

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بلی در صورت داشتن ثنا تمام اقدامات قبل ازل رصد است

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سوال شما یک پرونده کامل است که باید مطالعه پرونده صورت گیرد یا اینکه مشاوره حضوری و تلفنی هماهنگ کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بلی به هردو پرونده جداگانه رسیدگی می شود ضمنا اگر پارک کردن آنها تو کوچه جلوی درب ورودی شما نبوده کوچه مال همه است، شما نمی توانید مانع شوید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله در شعبه دادگاه به اعتراض رسیدگی خواهد شد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.