مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به رای دادگاه تجدید نظر

سلام شرمنده میشه به رأی دادگاه تجدید نظر اعتراض کرد و در کجا رسیدگی میشه؟

پاسخ ها :

احسان رفیعی زاده

جناب آقای احسان رفیعی زاده :

در صورتی که قابل فرجام خواهی باشد بله

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام خیر قطعی است مگر اینکه طبق شرایطی خاص اعاده دادرسی پذیرفته شود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر پایین برای نوشته باشد قطعی است و قابل اعتراض است و در دیوان عالی کشور تحت عنوان فرجام خواهی رسیدگی میشود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر دلیل جدیدی داشته باشید اعاده دادرسی امکان دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
رای دادگاه تجدیدنظر قطعی است و امکان اعتراض وجود ندارد.
اگر رای دادگاه تجدیدنظر قابل فرجام خواهی باشد در انتهای رای به آن اشاره می شود.
که در صورتی که قابل فرجام خواهی باشد در دیوان عالی کشور به فرجام خواهی رسیدگی می شود.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

رای دادگاه تجدید نظر قطعی است فقط اعاده دادرسی میشود که اونهم شرایطی دارد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بله از طريق دفتر خدمات قضایی اعتراض خود را ثبت کنید در دادگاه تجدیدنظر مرکز استان

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

باید دید قابل اعتراض است یا خیر
اصولا خیر
مگر تحت شرایطی بتوان اعاده دادرسی نمود