مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت اینترنتی

سلام میخواستم بدونم ی فردی به خواهر من پیام میده من بلاک کردمش باز پیام دادنشون باهم ادامه داره و هی پیام میده میشه ایا از این فرد شکایت کرد بخاطر این کارش

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید متن پیام هایی که ارسال می شود چیست شاید بتوان تحت عنوان مزاحمت تلفنی شکایت کرد

محمد  كاظم زاده مژدهي

محمد كاظم زاده مژدهي :

با سلام ؛
وقتی هر دو به هم پیام می دهند و این یک امر دو طرفه است ، مزاحمتی اتفاق نیفتاده است . وقتی خواهر شما مایل به این کار است ، قصور طرف مقابل چیست ؟

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله می توانید با عنوان مزاحمت شکایت کنید.