مشاوره حقوقی رایگان - مزاحم تلفنی

باسلام
همسرم سابق شوهرم به مدت دوماه هم به شوهرم و هم به خانه پدرم مزاحم تلفنی ایجاد کرده هم به شوهرم پیامک تهدید آمیز ارسال می کرد. ما شکایت کردیم وکیل گرفتیم. اما این سیمکارت به اسم اون نیست به اسم سه نفر دیگه ثبت شده وکیل به ما گفت قاضی گفته پیگیری نکنین برای یه مزاحم تلفنی وقت دادگاه نگیرن. لطفا راهنمایی کنین. باتشکر

پاسخ ها :

سيدجواد قرشي

جناب آقای سيدجواد قرشي:

شما به شكايت هود ادامه دهيد و دادگاه نميتواند به هيچ بهانه اي از رسيدگي ممانعت كند

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم .همسر وپدرتان می توانند از طریق پلیس فتا وداسرای فضای مجازی بر علیه صاحب فعلی سیمکارت شکایت نماید که حسب فرمایشتان این موضوع به تهم اصلی احاله خواهد شد.یاالله

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
دادسرا باید افرادی راکه سیم کارت بنامشان است احضارکندوازشان تحقیق کند