مشاوره حقوقی رایگان - رأی غیابی حقوقی و واخواهی و لغو جلب

سلام و احترام وخداقوت خدمت همگی.
بنده پارسال یه ماشین خریدم و وکالت گرفتم و بعداز یک ماه با همان وکالت 42تومن فروختم به شخص دیگری و بعد از 2ماه فهمیدیم که ماشین را بانک توقیفشو گرفته بابت بدهی، من هم به کسی که فروختم گفتم پیگیری میکنم انشاالله رفع بشه توقیفش و گفت خودم آشنا دارم و درستش میکنم و دیگه خبری نشد ازش تا چند روز پیش با حکم جلب و مأمور اومد و گفت قاضی من رو محکوم کرده و باید یه چیزی حدود 85 میلیون بدم به همین آقا و دولت..(ضمنا حکم‌و جلب کاملا و صددرصد غیابی صادر شده و من نبودم و لایحه ای ندادم)حالا فعلا باخواهش و التماس چندروزی ازش مهلت خواستم.. میخوام بدونم اگه واخواهی بدم، تا جلسه رسیدگی ،جلب کنسل و لغو میشه؟؟؟ ممنون میشم خلاصه و دقیق راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

واخواهی برای صدور حکم غیابی توسط خوانده حکم جلب برای فروش خودرو توقیفی لغو حکم جلب رای غیابی واخواهی