مشاوره حقوقی رایگان - خرید زمین قولنامه ای

سلام 4سال پیش یه زمینی در روستای شمال خریدم قولنامه ای موقع قولنامه دستی همسرم گفت بزن به نام من تا شورا 500نگیره اگر به نام غیر بومی باشد باید بدی بعد چند وقت دیگه میزنم به نامت چون من در تهران کار می کردم 20روزی 2روز میرفتم خونه قبول کردم زمین به نام ایشان شد رفت دنبال وام ساختمان همه کارهاشون کردیم به نام همسر البته چند بار گفتم زمین برگردون بهانه تراشی می کرد بعد جواز میزنم موقع وام گرفتن دیگه نرفت میگه من 200میلیون وام بگیرم ندی چی بوده کرد حالا هم رفته تقاضای طلاق داده یه پسر 6ساله دارم التماس میکنم کمکم کنید چطوری پس بگیرم؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام جهت ارائه پاسخ دقیق نیاز به بررسی جزییات است

شما با شرایطی خاص میتوانید دادخواست ابطال اسناد انتقالی را مطرح نمایید

و یا دادخواست مطالبه وجه را مطرح نمایید