مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت جریمه قاچاق کالا

با سلام
چند ماه پیش یه انبار کالای قاچاق (مکمل ورزشی) به ارزش تقریبی 2 میلیارد تومان توسط پلیس امنیت اقتصادی کشف و ضبط شده و قولنامه ی اجاره ی اون انبار به نام یکی از اقوام بوده ولی بار برای ایشون نبوده و صاحب بار ها حاضرن جریمه اش رو بدن آیا به غیر از جریمه برای اون شخص (سابقه قاچاق کالا هم نداره) زندان هم دارد؟!
و چند برابر جریمه نقدی دارد؟!

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اگر منظور اقوام هستند در صورت اطلاع بله

احسان رفیعی زاده

جناب آقای احسان رفیعی زاده :

با سلام در صورت اطلاع صاحب انبار معاون در جرم قاچاق محسوب می شودو اگر ارزش کالا و ارز قاچاق، بیش از یک میلیارد ریال بر آورد شود، مجازات زندانی که برای مرتکب جرم قاچاق کالا و ارز، تعیین می شود، 2 تا 5 سال حبس و 7 تا 10 برابر ارزش کالا و ارز مکشوفه، مجازات نقدی هم پرداخت خواهد نمود.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بلی جریمه 5 برابری دارد و اگر مواد ان برای جوانان مصرف کننده ضرر جسمی و روحی داشته باشد زندان هم دارد