مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن ملک واگذار شده به فرزند توسط مادر

با سلام و خسته نباشید پدر بنده 8 سال پیش فوت کرده و ما 7 تا خواهر برادر هستیم. 2 تا پسر 5 تا دختر من پسر آخر خانواده هستم. متاهل و یک دختر دارم مادر من 5 سال پیش با رضایت خودش و اصرار زیاد یک ملک 275 متری که در آن 2 خانه وجود دارد یک خانه 60 متری تازه ساخت و یک خانه تقریبا 70 متری قدیمی با خشت خام است که به نام من یعنی پسر کوچک سند شش دانگ زد و قبل اینکه سند بزنیم یک قول نامه نوشتیم. الان سند به صورت شش دانگ و تک برگ به نام من میباشد و الان بعد 5 سال خواهران و برادرم نا راضی هستن و نمیخوان سهم ارث پدری من رو بدن و مادرم رو هم مجبور کردن که سندش رو پس بگیره آیا مادرم میتونه سند رو پس بگیره و من میتونم برای سهم ارث اقدام کنم. چقدر احتمال داره که مادرم بتونه سندش رو پس بگیره. با تشکر فراوان از شما سروران سخت کوش و گرامی

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

پس گرفتن سند توسط مادر خیلی سخته
حق شما از ارث پدری به هیچ وجه از بین نمی رود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام طبق قانون شما از ماترک پدری ارث خواهید برد

و در مورد زمینی که مادر به اسم شما انتقال داده است ابتدا باید مشخص گردد که نوع قرارداد انتقال
، تحت چه نوع عقدی بوده است بیع یا هبه یا صلح و ...
و سپس با توجه به نوع قرارداد ، شما باید اقدام نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر به نام شما سند رسمی تنظیم شده باشد پیگیری نتیجه ای نخواهد داشت.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر هبه بوده امکان باز پس گرفتن وجود دارد. شما هم می‌توانید برای سهم الارث اقدام کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما عرض کنم که سند به نام شماست و شما مالک قانونی می باشید برای ابطال سند می بایست یا سایر وراث معامله صوری را اثبات نمایند یاما در  هبه را اثبات نماید شما نیز می‌توانید سرمایه خود را مطالعه کنید در ضمن این موضوع راهکارهای مختلفی دارد که در صورت نیاز میتوانید تماس بگیرید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب برررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد و در نهایتا دادخواست داد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
با توجه به اینکه سند قطعی بنام شماست پس گرفتن اندکی سخت است اما نا ممکن نیست ،
در حالت کلی سایر ورثه نمی توانند شما را از ارث محروم کنند

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نیاز به بررسی مدارک و مستندات مربوطه است.