مشاوره حقوقی رایگان - فحش و افترا و تهدید مداوم

سلام خدمت شما وکلای عزیز
برادر خانمم به همسرم چند باری هست پیام های حاوی فحش ها و تهمت های خیلی رکیک میده تا حدی که میگه بچه شما ماله خودتون و افترا ناموسی میزنه و تهدید می‌کنه که میام بچه هاتون رو میدزم اسید میپاشم واقعا زجر آور شده،به چند نفر هر از گاهی یاد میده زنگ میزنن به خانم من یعنی خواهر خودش که مثلا میگن شوهر شما دوست دختر داره و ...
چون تکرار میشه آزاردهنده هست جالب اینکه معلوم نیست مشکلش چیه زنگ میزنه پول میخواد و میگه شما دارید و آنقدر گدا و بدبختید بهم پول نمیدبد؛ ،انقدر که بی ادب و آبروبر هست هیچ کجا جرات نمیکنیم معرفیش کنیم چون اهل کار نیست اصلا.
خواهشاً یه کمکی کنید
متشکرم از همتون

پاسخ ها :

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

میتوانید با عنوان افترا و مزاحمت از او شکایت کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شما و خامتان اول براش یک اظهارنامه ارسال کنید اگر ادامه داد آنوقت با هم شکایت کیفری توهین و تهمت و تهدید به قتل و اسید پاشی بکنید.
اگر خواستید درخواست مشاوره حصوری بدهید یا مشاوره تلفنی

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام سریعا درخصوص فحاشی و تهدید شکایت کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شکایت توهین و قذف و تهدید و مزاحمت مطرح نمایید و نتیجه خواهید گرفت

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بر اساس متن پیام ها می توانید پرینت بگیرید و اگر شاهدی داریم تحت عنوان فحاشی و تهدید و توهین شکایت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام تحت عنوان افترا و مزاحمت امکان شکایت وجود دارد همچنین بابت قذف نیز می توانید شکایت کنید که مجازات آن شلاق می باشد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
تحت عنوان توهین ، تهدید به اسید پاشی ، افترا و قذف ک ایجاد مزاحمت از ایشان شکایت نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شکوائیه با عناوین مجرمانه توهین و افتراء در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.