مشاوره حقوقی رایگان - دادن بچه به پرورشگاه

سلام من یک دختر دارم که13 ساله است من و پدرش به دلیل معتادی پدرش از هم طلاق گرفتیم الان دخترم پیش منه ولی شوهرم راضی نیست که پیش من باشه اگه بخوام دخترم بره پرورشگاه شرایطش چطوری

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

دخترتان آزاد است هر جایی که خوست زندگی کند چون از 9 سال به بالا بالغ محسوب می شود، ولی هزینه زندگیش (نفقه اش) تا زمان ازدواج یا اشتغال برعهده پدر است.