مشاوره حقوقی رایگان - خرید آپارتمان

سلام و شب بخیر
بنده آبان ماه سال 1400 یک واحد آپارتمان رو پیش خرید کردم به مبلغ یک میلیارد و دویست میلیون تومان و فروشنده متعهد شده بود بهمن ماه همون سال واحد رو تکمیل کرده و تحویل بده از کل مبلغ هم 400 میلیون پرداخت کرده بودم و الباقی نیز بهمن ماه همزمان با تحویل واحد قرار بود پرداخت کنم، تو مبایعه نامه هم برای طرفین در صورت عدم اجابت تعهد 15 درصد کل مبلغ خسارت تعیین کرده بودیم، علی ایحال در موعد مقرر فروشنده به تعهد خود عمل نکرد و با توجه به سابقه آشنایی و رفاقت فی ما بین بند مربوط به خسارت حذف و مبایعه نامه با شرایط جدید منعقد و فروشنده متعهد گردید تا تاریخ 31 خرداد خود واحد به همراه پارکینگ، انباری، آسانسور و کلیه ی اشتراکات آب و برق و گاز رو تحویل بده، قبل از فرا رسیدن موعد مقرر ایشان در دو نوبت و هر بار به بهانه کمبود بودجه و خارج از مفاد قولتانه طلب وجه نمود و بنده نیز هر دو بار با حسن نیت در جهت تسریع عملیات ساخامانی پرداخت نمودم و تمامی موارد با امضا و اثر انگشت وی در قولنانه درج گردیده است، اما در موعد مقرر ایشان کار ساختمانی را به اتمام نرسانده و خلف وعده نموده و از تحویل واحد نصفه و نیمه به اینجانب خودداری و اعلام نمودند مگر شما تسویه حساب نموده ای که من واحد را تحویل دهم، بنده از آنجایی که مطابق قولنامه قرار بود در موعد مقرر واحد خود را تحویل دهم خانه قبلی خود را که فروخته بودم و متعهد بودم 31 خرداد تحویل دهم به ناچار پول را پرداخت و واحد نیمه کاره را تحویل گرفتم و اسباب منزل را ناگزیر به مدت وند ماه در مکانی دیگر تخلیه نمودم. لازم به ذکر اینکه فروشنده دارای یک شریک نیز می باشد که سهم هرکدام از مجتمع آپارتمانی 3 واحد بوده که من یکی از 3 واحد ایشان را خریداری نموده ام به هر حال پس از گذشت 8 ماه از زمان تعیین شده در قولنامه هنوز مفاد مبایعه نامه اعم از پارکینگ، انباری، آسانسور و برق و محوطه و درب ورودی مجتمع تکمیل نگردیده و ایشان اعلام می نمایند که موارد فوق بر عهده شریک من می باشد و من مسئول تأمین و تکمیل آنها نیستم این در حالی می باشد که ایشان در زمان عقد قرارداد صحبتی از تقسیم وظایف بین خود و شریکشان نکرده اند که اگر می کردند قطعا مفاد قولنامه جور دیگری رقم می خورد، به هر صورت بنده قصد طرح شکایت از ایشان و طلب خسارت و همچنین ادعای کلاهبرداری ایشان از خود را دارم، آیا شکایت اینجانب راه به جایی خواهد برد؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
طبق قرارداد جدید شما می توانید طرح دعوی کنید و الزام فروشنده را بخواهید.