مشاوره حقوقی رایگان - ابلاع رای به وکیل انجام میشه یا خودم؟

با عرض سلام و خسته نباشید
من چنتا استوری تو اینستا گذاشته بودم که اطلاعات منو گرفت و واسم پرونده درست کردن توهین به شخص اول کشور و نظام
واسه پرونده وکیل گرفته بودم که قاضی تو جلسه دادگاه وکیل رو قبول نکرد و گفت وکلای ماده 48 میتونن وکالت کنن حتی وکیل تو جلسه حضور هم نداشت ،میخاستم بدونم الان رای تو سامانه ثنا به خودم ابلاغ میشه یا وکیل ؟
ممنون از راهنماییتون

پاسخ ها :

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

وکیل در مرحله دادگاه محدودیتی ندارد و رای به شما هم ابلاغ می شود.
در جرایم امنیتی فقط ابلاغیه می آید که جهت مطالعه حکم به شعبه مراجعه کنید، اصل حکم به شما نمی دهند چونکه با ترجمه آن حکم می توانید پناهند گی بگیرید