مشاوره حقوقی رایگان - صیغه

سلام همسرم بدون اجازه من چند زن و دختر را صیغه کرده بود و من بعد لو رفتن چت ها و ویس شوهرم متوجه رابطه نامشرع آنها شدم الان فهمیدم آنها صیغه هاش بودند و صیغه به صورت لفظی قرائت شده و اونا قبول کردن بدون دفترچه و مدرکی، من هیچ مدرکی برای ارائه به دادگاه ندارم مگر اینکه در چت هایش با یکی از آنها به صورت ویس یا صوتی با صدای خودش تاکید کرده که حتما باید گزینه های بعدی مجرد باشند نه متاهل، با این صوت یا ویس مدرک آیا دادگاه قبول میکنه حق طلاق رو به من بدهد؟ فقط این کلمه رو گفته که مجرد باشند نه متاهل

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ویس و فایل صوتی مدرک محسوب نمی شود اما در هر صورت میتواند اماره قانونی برای اثبات ادعای شما باشد می توانید درخواست خود را از طریق لایحه از دفتر خدمات قضایی به قاضی شعبه ارائه دهید تا بررسی شود