مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از استاد

سلام خسته نباشید
من دانشجوی ورودی جدید ترم یک هستم حدود یک ماه هس که استاد ریاضی ما یه مشکلی رو برای ما ایجاد کرده و همه ی دانشجویان رو به جون هم انداخته( از طرف کل دانشگاه دانشجویان به امتحان تستی ریاضی اعتراض کرده بودن و خواسته بودن امتحان به صورت تشریحی برگزار بشه که دانشگاه موافقت کرده بود اما استاد ما گفتن که یکی از بچه های کلاس ما رفته از طرف همه خودش رو خودسرانه نماینده اعلام کرده و از ایشون نوع درس دادن وزمان امتحان شکایت کرده و گفتن این دانشجو با یکی از اساتید اشنایی داره و با پارتی بازی و اعمال قدرت اون شخص منو مجبور کردن از شما امتحان تشریحی بگیرم واینجوری شما همه تو این درس میوفتین باید بگردین این شخص رو پیدا کنید چون شما چهارسال باهم هستید واین شخص حق نداشته از طرف شما تصمیم بگیره و باید طرد بشه اینقدر بچه هارو تحت فشار گذاشت تا چند روز قبل یکی از دانشجویان یه چت برای من که در کلاس آنلاین حدود بیش از دوماه قبل از ایشون خواستم اگر براشون مقدور هس امتحان رو به صورت تشریحی بگیرن پیدا کرده و الان کل کلاس بر علیه من شدن و میگن کار من هس به استاد پیام دادم ولی حرفی نزدن به دانشگاه شکایت کردم از استاد با کپی از چت خوداستاد و بچه ها به نظرتون مشکلم رو حل میکنه دانشگاه یا باید از مراجع قضایی کمک بگیرم ؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

معاون آموزشی دانشگاه وظیفه دارد این مشکل را حل کند شما خیلی برعلیه ان استاد جبهه نگیر تا به مرور خودش حل میشه

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام این گونه موارد بهتر است مسالمت آمیز حل و فصل شود و در صورت اینکه حاد شد میتونید از طریق حراست دانشگاه هم پیگیری کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطلب ارسال شده توسط شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام اساتید مطابق آیین‌نامه‌ای که در اختیار آن‌ها قرار می‌گیرد تدریس و امتحان برگزار می‌کند می‌توانید به رئیس دانشگاه مراجعه نمود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوع را بهتر است از طریق معاونت آموزش دانشگاه مربوطه و رئیس دانشکده با صلح و سازش و مصالحه پیگیری نمایید و علیه استاد تان نیز جبهه گیری ننمایید