مشاوره حقوقی رایگان - سرقت از آپارتمان

با سلام.در یک آپارتمان 10واحده زندگی میکنم.جمعه ی هفته ی پیش دزد وارد ساختمان شد و از انباری همسایه یک گونی برنج برده،بنده دو ساعت قبلش وارد ساختمان شده بودم و درب و بسته بودم و حتی نگاه کردم دیدم در بسته شده،بعد دو ساعت دزد اومد و دوربین ساختمان نشون داده اخرین نفر بنده بودم.هفته ی بعدش هنگام خروج از ساختمان بدلیل اینکه بنده به حالت اورژانسی مریض داشتم از ساختمان خارج شدم و بخیال اینکه در بسته شده با دست نبستم(با توجه به اینکه ارام بند در به گیر نگیر داشته یعنی از قبل مشکل داشته)دوربین هم منو باز نشون داده و مدیر ساختمون هم بنابر دوربین گفته که مقصر منم و باید خسارت بدم.آیا وظیفه ی مدیر ساختمون نبوده که درب ورودی رو به صورت اساسی درست کنه تا دزدی صورت نگیرد؟چون مدیر میگه من فقط مسئول پرداخت قبوض هستم.آیا من مقصرم و باید خسارت بدم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر شما هیچ مسئولیتی در مورد سرقت نخواهید داشت

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
باید اساسنامه ساختمان مورد مداقه قرار گیرد ولی در کل باید گفت مدیر در این اتفاق دخیل است.

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

مدیر فقط نماینده مالکین مشاعی است که شارژ جمع کند و هزینه های مشاعی را بگیرد نماینده قانونی برای چنین مواردی نیست

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

کسی اینجا مقصر نیست سرقت انجام جرم اتفاق افتاده است و مرتکبین اصلی نیز مشخص هستند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام مطابق اظهارات شما مسئولیتی متصور به شما نمی باشد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
خیر خسارتی متوجه شما نیست ، به مدیر ساختمان بگویید طرح دعوی کند و در صورت اثبات این ادعا را داشته باشد