مشاوره حقوقی رایگان - ترک منزل زوجه غیرموجه

با سلام خدمت شما.درماه اول سال زوجه با حالت رفتار غیر اصولی و اخلاقی به همراه بچه ترک منزل میکند (فیلم برداری شده) ودرشکایت علیه من به اتهاماتی جهت محکومیت من وموجه نشان دادن کارش انجام داده که کلاً مورد قرار منع تعقیب وقرار موقوفی قرار گرفته و حاضر به ادامه زندگی وتمکین نیست. وباز از 2شعبه شورا دادخواست مطالبه نفقه معوقه مطرح میکند.یکیش که دروغهایی برترک منزل توسط من و در تمکین و اطاعت من اظهار داشته که بدلیل عدم حضور بسته شد و به کارشناسی محول شد و بخاطر اثاث منزل ناقص اعلام شد و از سوی دادگاه خانواده درخواست نفقه معوقه برای خودش وبچه ماهیانه یک میلیون و نفقه جاریه یک میلیون تومان داده و قاضی طرح الزام به تمکین منو رد کرده ومن دوباره اقدام کردم ودربرگزاری جلسه دادگاه خانواده مبنی بر الزام به تمکین زوجه شرکت نکرد،ایااین مبالغ درخواست شده قطعی می‌باشد؟

پاسخ ها :

دریافت نفقه توسط زوجه در صورت ترک منزل مطالبه نفقه توسط زوجه در صورت عدم تمکین عدم حضور زوجه در دادگاه تمکین محاسبه میزان نفقه ترک منزل زوجه عدم تمکین زوجه نفقه