مشاوره حقوقی رایگان - فسخ قرارداد

با سلام بنده دادخواست فسخ قرارداد به استناد غبن فاحش و تدلیس و تخلف از شرط تقدیم کردم که مسئول مشاور املاک با تدلیس و فریب کاری ارزش روز ساختمونو 600 میلیون گذاشتن که حسب مفاد قرار داد بنا بر این بود ثمن معامله روز بعد به مبلغ 500میلیون واریز بشه اما پس از تخلف از شرط مبنی بر اینکه ثمن فوری و نقد واریز نشده بنده اعلام فسخ کردم و گفتم پولی نمی پذیرم بالاخره طی 3 روز 500میلیون واریز کردن لازم به ذکره به خریدار پیامی فرستادم که معامله ام در شهر دیگه بهم خورده چون شما 500میلیون رو در موعد مقرر نفرستادین معامله بهم خورده قاضی هم رو این پیام ک گفتم معامله سانی بهم خورده مانور داده فروش ملک ناشی از انجام معامله ای دیگه بوده و به نظریه کارشناسی که به نفع اینجانب بوده توجهی نکرده حتی شاهد هم دارم که بنگاه دار فریبم داده و مانع فسخ شده و با خریدار همدست بوده متاسفانه دعوا رو رد کرده و وکیل خوانده هیچ گونه دفاعی مبنی بر اضطرار پیامکی نفرستادن
قاضی بدوی ارجاع به کارشناسی دادن و قیمت زمان معامله را خواستار شدن
تفاوت قیمت قراردادی با زمان معامله 45 درصد بود که کاملا به نفع اینجانب که فروشنده هستم بوده
قاضی دعوی رو رد کردن مدعی شدن که اضطرار بر انجام معامله سانی داشتم
در شهر دیگه ای که ساختمونو کم فروختم
پس خدشه ای بر صحت معامله وارد نیست و بطلان دعوی صادر کردن آیا در تجدید نظر امکان نقض دادنامه بدوی هست یا نه ?

پاسخ ها :

فسخ قرارداد بطلان دعوی