مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از فروشنده خودرو

با سلام
شش ماه پیش یک خودرو پراید مدل 83 فروختم و بعد از بازدیدهای کارشناسی خودرو پلاک به نام خریدار گردیده و انتقال سند صورت گرفت حالا پس از شش ماه عنوان میکند که من خودرو را به شخص دیگری فروختم و تعویض پلاک مجدد صورت نمیگیرد و کارشناس میگوید شماره زیر صندلی موجود نیست و شکایت میکنم و خسارت را از شما میگیرم حالا میخواستم بدونم تکلیف من چیست اصلا ایا میتواند بر علیه من شکایت نماید یا نه و اگر شکایت نمود پاسخ قانون چه خواهد بود

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اصولا چون شما تعویض پلاک کردید مشکلی نیست مگر اینکه ایشان تامین دلیل و کارشناسی داده باشد و مشخص شده باشد که در زمان تصرف شما اتاق عوض شده