مشاوره حقوقی رایگان - جریمه نقدی غیبت از خدمت

سلام و خسته نباشید من پرسنل رسمی نیروی انتظامی با 9سال سابقه حتی یه روزم تا الان غیبت و حتی توبیخ نداشتم دو سه بارم اخیرا استعفا نوشتم که اصلا رسیدگی نکردن الان میخوام شروع به غیبت کنم تا حکم اخراج بزنن چه اتفاقاتی ممکنه بیفته دادسرا برم .حبس میرم?یا فقط جزای نقدی داره؟؟

پاسخ ها :

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

غیبت غیر موجه مجازات زندان ندارد فقط اخراج در پی دارد البته در قانون مجازات نیروهای مسلح به تفکیک آمده است و باید با وضعیت خودتان تطبیق دهید چونکه وضعیت هر شخص نسبت به دیگری متفاوت است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در صورت غیبت مجدد حبس می شوید اینکار به صلاح تان نیست ،
بهتر است موضوع را از طریق ارگان مربوطه پیگیری نمایید