مشاوره حقوقی رایگان - اشتباه دانشگاه در دریافت هزینه لغو تعهد مدرک تحصیلی

سلام. من طی درخواست لغو تعهد مدرک تحصیلیم (با انجام کار و پرداخت) از دانشگاه ... پس از انجام مراحل قانونی درخواست آزادسازی مدرکم را دادم، در سامانه مربوطه امور دانشجویی (سامانه سجاد) و دانشگاه مبلغی را برای من اعلام کرد و بنده نیز پرداخت کردم. من با سهمیه منطقه 2 در این دانشگاه قبول شده بودم و تعهد من 8 سال بود ولی طبق قانون اگر شرایط لازم را داشتم ( که دارم) بایستی تعهد من را به سهمیه منطقه 1 و یا آزاد لحاظ می کردند (4 سال) ولی دانشگاه... یا به اشتباه (سهوا) و یا کوتاهی در بررسی لازم به من اعلام کردند که شرایط تبدیل به منطقه یک را ندارم و هزینه را با لحاظ تعهد 8 سال لحاظ کردند. ولی من از سازمان سنجش پرسیدم به من گفتن که با توجه به رتبه قبولیم بنده دارای شرایط تبدیل به منطقه 1 را دارا هستم (مدرکم برای این ادعا، این است که از سیستم پاسخگویی خود سازمان سنجش پرسیدم) و الان می خوام بدونم چطوری می توانم از دانشگاه شکایت کنم و مبلغی را که اضافی از من گرفتن را پس بگیرم! ممنون می شم راهنماییم بفرمائید.

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد