مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به قرار عدم استماع در مرحله تجدید نظر

باسلام. پرونده بنده با موضوع تایید انفساخ در دادگاه بدوی به نفع بنده حکم صادر شد ولی در دادگاه تجدید نظر باتوجه به نفوذ طرف مقابل قاضی پرونده بعد از دوجلسه رسیدگی به فاصله ی یکسال و دوبار قرار کارشناسی بدلایل مختلف در اوج ناباوری قرار عدم استماع صادر کرد دای بدوی رو نقض کرد. حال با توجه به اینکه قرار صادر شده و حکم صادر نشده و مرحله تجدید نظر هست امکان اعاده دادرسی وجود دارد؟ قاضی تجدید نظر در رای خود نوشته به داوری مراجعه باید میشده. که داور خود طرف بوده که مدیر بنگاه املاکی بودن که طرف دعوی هست و تجدید نظر خواه. ودیگر اینکه بارها خود طرف در جلسات رسیدگی اقرار به نداشتن جواز کردن. آیا از قاضی یا شعبه میشود شکایت کرد؟ آیا قرار عدم استماع بعد از دوسال طبیعی است؟

پاسخ ها :

علیرضا ایپکچی عظیمی

جناب آقای علیرضا ایپکچی عظیمی :

سلام با توجه به شرط داوری در قرارداد دادگاه بدوی بدون توجه به آن رای صادر کرده است و دادگاه تجدیدنظر ورود ماهوی نکرده و به علت شرط داوری قرار عدم استماع صادر کرده است شما میتوانید از اول از مرجع داوری شروع کنید