مشاوره حقوقی رایگان - تنظیم سند خودرو

سلام. من یک خودرو سمند سال گذشته خریدم که سند و پلاک به نام فروشنده نیست و خودرو 6 دست با قولنامه بنگاه فروخته شده و من نفر هفتم هستم. شکایت به تنظیم سند کردم دادگاه رای عدم مدارک کافی از صاحب سند و عدم استماع داده. در صورتی که مدارک اصلی ماشین دست من هست و برای اعتراض باید چی کار کنم؟
با تشکر

پاسخ ها :

فاطمه محمدی

فاطمه محمدی :

با سلام کلیه قولنامه ها ضمیمه گردد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شکایت شما به نحو صحیح اقامه نشده است و در نتیجه قرار عدم استماع صادر شده

در صورت تمایل به مشاوره تماس بگیرید

منصوره روستایی

منصوره روستایی :

سلام ، باید دادخواست تنظیم را به طرفیت هر شش نفر ایادی ماقبل تنظیم نمایید و قولنامه های قبل رو هم پیوست دادخواست نمایید.