مشاوره حقوقی رایگان - استفاده از جوی آب توسط مالک قبلی و همسایه فعلی باغ

من دو سال پیش باغی خریدم که مالک قبلی که همسایه من میباشد با جوی آبی که در حال حاضر در حریم باغ من است دو طرف باغ را آبیاری میکرده و بعد از اینکه، یک طرف باغ را خریدم الان من جوی آب را نیاز ندارم و مسیر آبیاری را در باغ خودم تغییر دادم ولی مالک قبلی عنوان میکند که چون قبلا من از این جوی آبیاری انجام میدادم الان هم حق دارم استفاده کنم در صورتی که میتواند از حریم باغ خود آبیاری را انجام دهد در قولنامه نیز حقی در رابطه به این موضوع به مالک قبلی ندادم. آیا این حق را دارد یا نه ؟

پاسخ ها :

حق استفاده از جوی آب جوی آب در حریم باغ جوی آب