مشاوره حقوقی رایگان - اجرای رای داور

سلام. ماشینی خریداری کردیم ک بعد از چند ماه متوجه شدم سیلندش مشکل داره. از طریق داوری رای برای ماصادرشد وازچن وکیل پرسیدم گفتن ک رایی ک صادرشده مبلغ پول به نرخ تورم بانکی از وقتی حساب میشه ک قولنامه کردید ماشین و من رای اجراگذاشتم الان یک وکیل دیگه میگه چون تاریخ داور نزده از زمان دادخواست حساب میشه و با این حساب من با این پول ضرر میکنم و حتی ماشین هم نمیتونم بخرم الان چه راهی دارم که بتونم انجام بدم از زمان قولنامه حساب بشه؟ باید باز اول اقدام کنم؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

باید رای را ببینم بعد نطر بدهم ولی با توضیحاتی که خودتان دادید به نطر می رسد درخواست استرداد دادخواست را بدهید ولی باید بدانید که چگونه مجددا دادخواست بنویسید اینکار تخصیصیه

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

باید متن مبایعه نامه و متن داد خواست شما و متن دادنامه را ببینم

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اگر منظور شما خسارت تاخیر تادیه است از زمان دادخواست یا اگر قبلا اظهارنامه دادید از زمان اظهارنامه محاسبه می‌شود آرا داوران اجرا می‌شود البته قابل اعتراض نیز است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام خسارت تاخیر تادیه از زمان مصاحبه یا اظهارنامه محاسبه می گردد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با سلام و عرض ادب
می توانید در خصوص تعییت تاریخ محاسبه مطالبه خسارت تاخیر تادیه مجددا به داور مراجعه کنید ...
پیروز باشید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر قرارداد را فسخ کرده اید اصل پول و خسارت تأخیر تادیه طبق شاخص رسمی بانک مرکزی از
زمان اعلام فسخ و ارسال اظهارنامه فسخ ، پرداخت خواهد شد