مشاوره حقوقی رایگان - درخواست اجرای رای داور

با سلام
از دادگاه درخواست اجرای رای داور کردم و خوانده هیچ اقدامی انجام نداده تا اینکه دادگاه دستور اجراییه صادر کرده و پیام اومده پرونده مختومه شد. آیا الان که قاضی دستور اجرا داده خوانده میتواند لایحه بده و اجرای رای را متوقف کنه؟
ممنون بابت زحمتتون

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

تحت شرایطی بله جهت راهنمایی بیشتر از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر مگر دلایل خاصی برای عدم اقدام به موقع بیاورد

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

خیر مگر جداگانه دادخواست ابطال رای داور بدهد

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام خیر مگر اینکه جداگانه دادخواست ابطال رای داورتنظیم نماییندورای هم به نفعشان صادرگردد