مشاوره حقوقی رایگان - دریافت پلاک قبلی خودرو

سلام وقتتون بخیر من حدودا 5 سال پیش که ساکن تهران بودم با اجاره نامه پلاک ماشینم رو پلاک تهران گرفتم ولی الان ساکن شهرستانم و ماشینم رو تازگی عوض کردم میتونم پلاک تهران ماشین قبلی رو با ماشین جدید جابه جا کنم؟

پاسخ ها :

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

این موضوع در تخصص راهنمایی و رانندگی است

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

پلاک خودرو فقط از پلاکهای شهری که ساکن هستید داده می شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از مرکز تعویض پلاک پیگیری کنید
به نظر بعد از پنج سال ممکن نیست و مرکز تعویض پلاک یک سال پلاک را نگهداری می کند.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

به مرکز تعویض پلاک مراجعه کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

پلاکت آن در انبار راهبر آزاد باشد می توانید همزمان در تقاضای فک پلاک و نهایتا نصب پلاک قبلی را نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام می بایست مجدد احراز سکونت ارائه بدهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

خیر
اگر در شهرستان دیگری سکونت داشته باشید و قصد گرفتن پلاک تهران دارید خیر امکان ندارد