مشاوره حقوقی رایگان - عدم تمکین زن

سلام. من همسرم یعنی خانمم الان یکماه خونه رو ترک کرده رفته خونه مادرش دو فرزند دارم یکی کلاس دوم ابتدایی یکی هم 3سالشه چند بار بهش زنگ زدم با رفتم دنبالش بیا سر زندگیش نمیاد میگه من طلاق میخوام و براش بچه ها مهم نیست من به خاطر دختر بزرگم مدرسه میره مجبورم ببرم پیش مادرش بزارم چون خودم سرکار شیفتی میرم به بچه ها نمیرسه مخصوصا پسر 4ساله ام هر دفعه یه مشکل ضرب و کتک میزنم و جای کبودی داره الان چیکار کنم

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام برای تمکین زوج راهی جز توافق وجود ندارد و صرفاً با توجه به ترک منزل به ایشان نفقه تعلق نمی گیرد لذا می توانید تحت شرایطی درخواست ازدواج مجدد داشته باشید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید دادخواست الزام به تمکین زوجه را مطرح نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید اگر افاقه ننمود سپس ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود باز دادخواست دهید
حتی المقدور کدخدامنشانه با همکاری یک مشاور مشکل را حل نمایید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام بهتر است قبل از اقدامات حقوقی از مشاورین خانواده کمک بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما باید دادخواست الزام به تمکین زوجه را مطرح نمایید اگر حاضر نشد بعد از مدتی درخواست مجوز ازدواج مجدد کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بهتر است دوستانه مشکل را حل و فصل کنید.
اگر مشکل همسرتون دوستانه به منزل مشترک مراجعه نکرد می توانید اظهارنامه ارسال کنید و سپس دادخواست الزام به تمکین بدهید