مشاوره حقوقی رایگان - ارث

باسلام. ما 6خواهر و برادر هستیم ( سه خواهر و سه برادر ). پدر و مادر در قید حیات می‌باشند.پدرم به 5نفر از ما به مقدار مساوی ارث داده وگفته تا زنده ام میخوام بهتون کمک کنم . فقط به یکی دخترها که مشکل ذهنی داره چیزی نداده وبعد از یک سال حالا میخواد به اونم یه خونه بده حالا چگونه باید قولنامه یا واگذاری انجام بده ومتن اون چگونه باید باشه که فردا با مشکل برخورد نکنه

پاسخ ها :

یک وکیل :

سلام سند قطعی بنام بزند مشکلی ایجاد نخواهد شد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
باید صلح نامه رسمی در دفترخانه انجام بشود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر ملک سند رسمی دارد بهتر است سند رسمی تنظیم بشه و اگر سند نداشته باشد می تواند قرارداد عادی تنظیم کند و به نام وی انتقال دهد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام پیشنهاد می گردد از صلح استفاده نمایید آن هم صلح رسمی