مشاوره حقوقی رایگان - دعوی مجدد

سلام
من زمینی خریدم شمال قولنامه ای بعد فهمیدم بعد من به یکی دیگه فروخته با شکایت شعبه بازپرسی قرار اناطه صادر کرد مهلت یک ماه برای دادخواست اثبات مالکیت بعد همون که به من فروخته بود با وعده وعید من رو از طرح دعوی حقوقی منصرف کرد قرار هم تایید شد اعتراض زدم رد شد میشه دوباره پرونده ام به جریان بیافته دوباره هم شکایت میکنم به استناد اون قرار قبلی رد میشه چکار میتونم بکنم؟
ممنون

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اگر قرار اناطه صادر شود یکماه مهلت دارید تا در مراجع کیفری شکایت کنید و بعد از یکماه اگر نظر مرجع کیفری را به مرجع حقوقی مربوطه ارائه ندهید دادگاه رسیدگی خود را ادامه داده و رای صادر خواهد نمود

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

این پرونده کار شما نیست باید متخصص کنار شما باشد تماس بگیرد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بله دوباره می توانید شکایت حقوقی مطرح نمایید . در صورت تمایل برای مشاوره بیشتر تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله دوباره شکایت مطرح نمایید

و باید دادخواست اثبات وقوع عقد بیع و اثبات مالکیت را مطرح نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود قابليت طرح دعوا وجود دارد اقدام بفرمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل دارد اظهار نظر دقیق به توان کرد

یک وکیل :

با سلام و درود مجدد می توانید اقدام کنید