مشاوره حقوقی رایگان - تعویض پلاک

سلام خسته نباشید من پارسال یک ماشین ام وی ام خریدم سند وتعوض پلاک کردم الان ماشین قولنامه ی فروختم و وقت تعویض پلاک گرفتم خریدار ماشین بهم زنگ زد گفت که شماره روی کارت ماشین 1عددش با شماره موتور که روی پلاک زیر در کاپوت وصل شده فرق می کنه توی سند کمپانی شماره 600 تو کارت ماشین 600 تو برگ سبز 600 ولی رواون پلاک زیردر کاپوت 500 آیا برای تعویض پلاک به‌ مشکل می خورم یانه

پاسخ ها :

مغایرت شماره کارت خودرو با شماره موتور تعویض پلاک با مغایرت شماره موتور با کارت مغایرت شماره موتور خودرو با مدارک مغایرت شماره موتور خودرو با سند مغایرت شماره موتور خودرو شماره موتور خودرو تعویض پلاک خودرو