مشاوره حقوقی رایگان - استعلام پلاک ثبتی

باسلام
برای رد ادعای اثبات مالکیت خواهان در زمین کشاورزی که احتمالا دارای سابقه ثبتی میباشد ولی به دلیل اینکه زمین توسط مورث خواندگان در زمان قدیم قولنامه ای خریداری شده و انتقال سند صورت نگرفته لذا دسترسی به پلاک ثبتی میسر نمیباشد و دادگاه اعلام نموده که پلاک معرفی تا استعلام انجام گیرد. چه راهی غیر از تامین دلیل پیشنهاد میشود چرا که 2 هفته تا جلسه دادگاه بیشتر زمان نداریم.
تشکر

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

به اداره ثبت محل یا کارشناس رسمی دادگستری در رشته ثبت مراجعه کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از دادگاه درخواست کنید تا استعلام لازم انجام شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

باید ابتدا نقشه یو تی ام زمین ترسیم گردد و به اداره ثبت مراجعه نمایید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

استعلامات ثبتی باید گرفته شود و همچنین گزارشات میدانی نیز خوب است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
برای استعلام باید پلاک ثبتی داشته باشید.