مشاوره حقوقی رایگان - اثبات مالکیت زمین با قولنامه قدیمی

سلام و درود. پدر بزرگم در سال 62 یه زمین 300 متری بصورت قولنامه از یه شخص خرید اما تقریبا یه ماه بعد فروشنده در جنگ شهید شد. 3 تا هم شاهد بودن که امضاشون در قولنامه موجوده اما هیچکدوم در قید حیات نیستن.یه مشکل کوچیک هم قولنامه داره که فامیلی پدر بزرگم که (مستقیمی) بوده مستقیم نوشته شده(اما توی محل زندگیمون خیلیا به نام مستقیم میشناسنش زمین بصورت رسمی ثبت نشده و سند ندارد چون توی اون زمان تصرف یک زمین مالکیت بر اون بود.موقعیت جغرافیایی اون دقیق توی سند ذکر نشده اما پدر بزرگم محل دقیقشو میدونه. ایا اثبات مالکیت اون ملک امکان پذیره ؟
میشه برای اون مجوز ساخت گرفت ؟
با توجه به اینکه زمین سند نداره اگه یه شخصی توی اون محل با سند رسمی ساخت و ساز کرده باشه چیکار کنیم ؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

اری
راه حل وجود دارد
دادخواست تخصصی تنظیم گردد
باید دید اصول‌مدارک در ید وراث است یا خیر

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

بت سلام‌
بله
شما باید دادخواست اثبات وقوع عقد بیع و اثبات مالکیت را مطرح نمایید و مستندات و دلایل خود را ارائه نمایید و