مشاوره حقوقی رایگان - اجرائیه اداره کار

درخواست اجرای احکام حکم اداره کار و داشتم بعد از ثبت قضایی این ابلاغیه برای من اومده

دفتر محترم: با توجه به قطعيت رأي صادره از شعبه 3 هيأت تشخيص اداره تعاون، كار و رفاه اجتماعي شميرانات تهران، در مورد محكوٌم عليه، اجرائيه
در اجراي ماده 166 قانون كار صادر و به طرفين ابلاغ و سپس پرونده از آمار كسر و بايگاني گردد.

ابلاغیه هیچگونه زمان مراجعه نداره و ظاهرا مختومه شده !! چکاری باید انجام بدم

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بعد ده روز برو همان دادگاه و درخواست بده پرونده بره اجرای احکام و در اجرا پیگیری کن

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

خیر اجراییه صادر و ابلاغ شده شما دو هفته دیگر به شعبه مراجعه کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دو هفته دیگه به شعبه مراجعه کنید و با تشکیل پرونده اجرائی نسبت به توقیف اموال کارفرما اقدام کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود حضوری پيگير ماجرا شوید اموال محکوم علیه را می‌توانید چنان‌چه در مهلت ده روزه تادیه نکردند توقیف نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق شعبه پیگیری تا پرونده به اجرای احکام ارسال شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اجرائیه صادر و به محکوم علیه ابلاغ خواهد شد

شما حضورا به اجرای احکام مراجعه نمایید و پیگیری نمایید