مشاوره حقوقی رایگان - رابطه با همسر اول بعداز ازدواج دوم

با سلام و احترام
بنده 5 سال قبل با خانومی عقد موقت به مدت 10 سال انجام داده و بعد از گذشت 4 سال متوجه شدم گاهی دور از چشم من پدر 2 دخترش به بهانه دیدن بچهاش میاد خونه اون خانوم الان به خاطر تصادف بنده مدت 4 ماه است تحت درمان در منزل پدرم هستم و نمیتوانم به اون خانوم سر بزنم ولی مخارج او را پرداخت میکنم و احساس میکنم پدر بچها با نبود من به اون خانه میرود آیا امکان فهمیدن داشتن رابطه جنسی اون خانوم وجود دارد؟
و چگونه میتوان این موضوع را پیگیری و اثبات نمود؟
با توجه به اتفاقات گذشته اون آقا چندین بار به روشهای مختلف به دنبال رابطه با این خانوم بوده.
با توجه به شرایط جسمی امکان حرکت برای بنده نیست تا ماه دیگر لطفا راهنمایی کنید ممنونم.

پاسخ ها :

تشخیص رابطه جنسی همسر شک به رابطه جنسی همسر رابطه نامشروع شک به همسر