مشاوره حقوقی رایگان - ابطال مزایده بعد از 6سال

سلام.6سال پیش توی مزایده دادگاه شرکت کردم وکامیونی برنده شدم سند به نامم زده شد ومنم فروختمش وچندبار دیگه هم فروخته شده حالا شخصی بعنوان معترض ثالث مزایده رو باطل کرده وحکم اعاده به وضع سابق گرفته وکامیون رو برگردانده.هرکدام از خریداران از فروشنده خود شکایت کرده اند ومن نیز ثمن معامله به نرخ روز محکوم شده ام حالا من باید خسارتمو از کی بگیرم اگه کمکم کنید ممنون میشم

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام علیه دادورز و قاضی اجرا اقدام کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام سوال شما یک پرونده کامل است که باید بررسی دقیق و جامع صورت گیرد و بعد نظر قطعی داد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

باید دید دلیل بطلان مزایده چه بوده است...