مشاوره حقوقی رایگان - اسکرین شات

با عرض سلام ، عذر میخوام . یخ سوالی برای یکی از دوستام پیش اومده بود میخواستم بدونم ممکنه براش اتفاقی بیفته یا ن محض راحت کردن خیالش. ایشون با ی پسری دوست بودن ، اون پسره خیلی مودب و با شخصیت بود . کات کردن و پسره گفته اگ بری میکشم خودمو :/ دوستم دلیت اکانت زده تلگرامشو ولی پسره شماره و اسکرین شات داره بنظرتون از طریق اسکرین شات یا اکانت دلیت شده ی تلگرامش ، قابل ردیابی هست؟ اگ پسره بلایی سر خودش بیاره دوستم متهم میشه یا ن؟ دوستم هیچ انگیزه خودکشی بهش نداده. متاسفانه ب خاطر خانوادش نگرانه . ممنون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
برای دوست شما مشکلی پیش نمیاد و اگر خودکشی کنه صرفا علت فوت که خود کشی بوده یا نه بررسی میشه و اینکه چرا خودکشی کرده بررسی نمی شود.
اگر به هر دلیلی معلوم بشه به خاطر دوست دخترش خودکشی‌ کرده باز برای دختر مشکلی پیش نمیاد.
توجه داشته باشی در حال حاضر هیچ پسری به خاطر دختر خودکشی نمی کند

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام خیر خودکشی احتمالی او ارتباطی با دوست شما ندارد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام سوال شما یک پرونده کامل است که باید بررسی دقیق و جامع صورت گیرد و بعد نظر قطعی داد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به صرف آنچه در سوال آمده است جای نگرانی نیست برای شما مگر تحت شرایطی