مشاوره حقوقی رایگان - طلاق و جدایی

من یه آقام 34سال سنمه وحدود8ساله ازدواج کردم خداوند2تادختربهمون دهدکه یکی 3ساله پارسال جاکفشی افتادروقفسه سینه اش والان یه دختر6ساله دارم مدرسه نیمه اولی میره ومن مدتیه تصادف کردم کتفم و4تادنده هام شکسته خانمم دیدکه نمیتونم کارکنم الان تصمیم گرفته جدابشه ومن گفتم من باخانمم وزندگیم مشکلی ندارم دیدم واقعامیخوادجدابشه میخوام بدونم دختروقانون به من می میدهدیانه؟اگه کسی خوندخواهش میکنم هرچه زودترجوابشوبفرسته

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

سلام حضانت کودکان تا سن 7 سالگی با مادر است اما اگر پدر ثابت کند که مادر صلاحیت ندارد حصانت را به پدر می دهند

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام بهتر است اول به مشاور خانواده مراجعه کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دختر تا هفت سالگی در حضانت مادر و بعد از آن تا نه سالگی در حضانت پدر و بعد از نه سالگی خودش باید تصمیم بگیرد مختار است با هر کس تمایل دارد زندگی کند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود حضانت‌ تا پایان 7 سالگی با مادر است و پس از آن تا بلوغ با پدر است نفقه در هر صورت با پدر است دادگاه مکلف است مصلحت طفل را مدنظر قرار دهد و....

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

حضانت دختر تا هفت سالگی با مادر است مگر عدم صلاحیتش را اثبات و سلب حضانتش را بگیرید بعد از هفت سالگی تا 9 سالگی با پدر و سپس با تمایل فرزند است که نزد مادر بماند یا پدر

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام حضانت اصولا تا 7 سالگی با مادر و پس از آن با پدر است مگر اینکه دادگاه مصلحت بچه ها را چیز دیگری تشخیص دهد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

تا 7 سال حضانت با مادر استمگر عدم صلاحیت وی اثبات گردد واز 7تا 9 باپدر و بعد از آن به انتخاب خودشان می باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام حضانت فرزند بعد از 7 سالگی بر عهده پدر است