مشاوره حقوقی رایگان - برای معرفی داور منتظر ابلاغیه باشیم؟

سلام من درخواست طلاق از طرف زوجه دادم همسرم هم موافقه طلاقه وقاضی ب ماگفتن ی هفته مهلت داریم داورمعرفی کنیم من متوجه نشدم برای معرفی داور ابلاغیه میادیاخودمون بایدبریم معرفی کنیم؟ و اینکه داور چند جلسه باید بیاد ما توافق هم کردیم مشکلی نداریم برای طلاق

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بعد از ثبت دادخواست طلاق توافقی و مشاوره بهزیستی داور را معرفی کنید و با تشکیل جلسه دادگاه گواهی عدم سازش صادر می شود

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

لایحه بدهید و داور خودتان را معرفی کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بهتر است حاضر شده و داور را معرفی بفرمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اقارب متأهل خود را که حداقل سی ‌سال داشته باشند میتوانید معرفی کنید اگر بخواهید دادگاه هم داور دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به شعبه مراجعه کنید و با پرداخت هزینه درخواست بدید دادگاه داور تعیین کنه

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر ابلاغ نیامده به موجب لایحه معرفی کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

ضمن لایحه داوران خود را معرفی نمایید