مشاوره حقوقی رایگان - ابطال طلاق توافقی

باسلام
بنده بااصرار همسرم به جهت دریافت مستمری پدرشان به صورت توافقی طلاق صوری وازنوع خلع گرفتیم و با اصرار ایشان که کار در دادگاه سریعتر انجام شود و گواهی عدم سازش را سریعتر بگیرد در دادگاه خانواده با اصرار ایشان گواهی عدم سازش و شاهد را با 100هزارتومان گرفت و ضمنا نیز امکان واخواهی وفرجام خواهی رانیز به اصرارایشان به جهت تسریع در کار سلب کردم و یک وکالت طلاق را نیز به جهت اینکه بنده از محل کارم مرخصی نگیرم به ایشان دادم و طبق صحبتهایی که ایشان بابنده داشتند گفتند که اصلا نیازی به جاری شدن صیغه طلاق نیست و فقط میخواهد که مهرطلاق درشناسنامه ثبت شود و در طلاق نامه ایشان نیز مادرشان اثرانگشت شهود زده درصورتی که مادر ایشان 15 سال است که سکته مغزی کرده و قادر به حرکت نمی باشد و ایشان اثرانگشت مادرشان را جعل کردند وبعداز اینکه طلاق را گرفتند بنده را از منزل بیرون انداختند و گفتند که بعدازاینکه عده ام تمام شد دوباره صیغه می شویم بعدازچند روز یکی از همسایگان بابنده تماس گرفت و از موضوع مطلع شد و گفتند که شخصی به نام آرمان با همسر و فرزندانت در منزل رفت وآمد دارند ودر صورتی که بنده به منزل رفتم و دیدم که ایشان با شخصی به نام آرمان حشرو نشر دارد وبعدازینکه از فرزندان و همسر سابقم سوال کردم که این شخص کیست آن شخص گفتند که پدرکسی است که خرج بچه ها را میدهد و بعد همسر سابقم گفت که به من ارتباطی ندارد و با پلیس تماس گرفتند و پلیس آمدند برای بنده گزارش نوشتند.
حال اینکه بنده می توانم از همسرم سابقم به دلیل اینکه هنوز عده اش تمام نشده و آن شخص شکایت کنم.
ضمن اینکه همسر سابقم قبل از طلاق نیز رابطه نامشروع داشتند.
ممنون از راهنماییتان

پاسخ ها :

ابطال طلاق توافقی طلاق صوری طلاق